Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
bdz43r:
На горната снимка е Pandrol e-clip. В България такива не съм виждал, но иначе са едни от най-разпространените по света скрепления.
Ние имаме само Pandrol fastclip (като на по-близкия коловоз на последната снимка), Pandrol fastclip FE и разните модели Vossloh, начело с W14, както старите ПАК-68И.
liro4605:
Ей това тук не е мръднало 20години без никакви ремонти.
Ще добавя само каква е идеята.Скрепления от типа се наричат еластични и идеята е да се намали триенето,съответно износването на фрикцията релса-колело.При натиск има някакво минимално движение на релсата което намалява триенето.Особено полезно в криви.Тези които сега се поставят у нас преди 22години започна усвояването за производство и лабораторните тестове.Имахме една даскалица по „Устройство на железният път“ много навътре в нещата и ни показваше още тогава какви ли не видове събрани от нея по света.
Тук мога да вмъкна също,че по принцип има съотношение на твърдост между релса и колело.В метрото например колелата са по меки от релсите и се износват по-бързо от релсите.Съответно по-евтин материал за колела с по малка твърдост.Едни наши умници преди години видели по-евтинкото и давай.Локомотивите се попиляха да стоят по криковете докато свърши партидата.Не съм го виждал с очите си но казваха,че поставена съчма на релсата потъва в колелото.
bdz43r:
Това е при Тъжа нали? Тези са полски, експериментални. Малко такива има и между Владо Тричков и Луково по път 2.
За съчми не знам, но оригиналните бандажи на ДМВ серия 10 се разпадаха на люспи за няколко дни. Имаше случаи на оставени влакове заради паднали парчета по кръга на търкаляне.
liro4605:
Тъжа-Калофер,да.Аз казвам 20г ,а сигурно може и да са 30г.
Best Ripper:
https://youtu.be/_MKcTbYDP7w?t=141
И тук се виждат подобни еластични връзки...
https://www.youtube.com/watch?v=5uxsFglz2ig
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия