Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (410/637) > >>

bazitov:
Благодаря!  Успях да пиша директно на Fleischmann, че ми стана интересно как ще реагират.
Ще пиша и на търговеца.

Подозирам и аз, че са ми продали върнат, защото му липсва болче, което държи втория пантограф и отделно този проблем с токоснемането, за сравнение по-рано взех Re 420 пак на Fleischmann от някакъв безименен испански търговец през ebay и машината се държи повече от добре, но сега си давам сметка колко хазартна постъпка е било.

Ще пиша в отделна тема, като има развитие.

kossis:
Немога да намеря тема в която да питам за един вагон от старт сета на Роко. Ако има тема за такива въпроси нека модератора да прехвърли питането ми там.
 Дъмп-вагона за насипване на чакъл по линиите. Има дадени към него едни метални планки- 2 бр.. Немога да разбера къде се поставят на вагона ?
Като чели се слагат отдолу в механизма за разтоварване на чакъла. Ако примерно го дърпа ел магнит от линията. Но като сложа и двете се разширява отвора отдолу прекалено много и ме е страх да ги набия докрая. Та не съм сигурен каква им е идеята на тези планки.

http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Roco/1-4-002012-214450-0-0-0-12-4-2-0-gatt-gb-p-0/ein_produkt.html

Жоро:
Правилно си предположил, планките се слагат за разтоварване на вагона с ел.магнит. До колко влизат ще мога да кажа довечера, като видя някой от моите. :buba:

kossis:
Абе като сложа едната и после подкарам до нея другата и се заглават. втората не влиза и до половината и се раздува ПВЦ-то. Страх ме е да не го пукна. Понеже механизма неще да се върне като се издърпа надолу понеже е раздут.

Кажи как ги набутваш-с вазелин ли ? ;D  Двете ако ги подкарам-не влизат докрая изобщо също.

Adrian:

не бях виждал този модел с по 1 буфер -  ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия