Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (411/637) > >>

mitko0888:

--- Цитат на: Adrian link=topic=268.msg102888#msg102888 date=1452700256 ---(Image removed from quote.)

не бях виждал този модел с по 1 буфер -  ?

--- Край на цитат ---

Пиковска работа ... Икономии на буфер, не ти трябва кинематика. Нищо че оригиналът си е с по два.

LOKY:
Хора с какво и как почиствате колелата на вагоните и локомотивите?

dixti:

--- Цитат на: Adrian link=topic=268.msg102888#msg102888 date=1452700256 ---(Image removed from quote.)

не бях виждал този модел с по 1 буфер -  ?

--- Край на цитат ---
Това да не е в G теснолинейка?  Те са така и закачането е на G като гледам.

stivi1504:

--- Цитат на: LOKY link=topic=268.msg102891#msg102891 date=1452710581 ---Хора с какво и как почиствате колелата на вагоните и локомотивите?

--- Край на цитат ---
Здравейте!
Доколкото знам, колелата се чистят със спирт, колкото може по- висок процент(от 70% до90%). Също така, с него, може и да почистваш без никакъв проблем  линиите, защото доста мръсотия се набива върху тях. Някои фирми имат и вагони, които ги пълниш със спирт и по този начин почистват линиите. И още един съвет. НИКОГА не почиствай линии и колела с лакочистител, въпреки, че съдържа спирт. Той е много по- силен от спирта и покритието на колелата и линиите може да се махне. Това е, което знам. Надявам се да не съм те послъгал за нещо. ;D Дано съм ти помогнал :)

Adrian:

Трябва ми всякаква инфо за жп линията Дедеагач - Свиленград ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия