Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
kossis:
Те явно постоянно го препродават този сайт.
stivi1504:
За винта вече споменахме.
"Под винта на тежестта" не знам какво имаш точно предвид, но ако правилно те разбирам, искаш да кажеш винта, който се намира върху металната част на локомотива, съвсем леко вляво от средата. Не пипаш нито винтовете на талигата, нито на куплунзите. Снимката по-горе перфектно показва за кой винт говорим аз и D2. Така че няма опасност да го сбъркаш.
За декодера е така.
Но след като го поставиш, веднага провери в каква посока се движи локомотивът, и дали фаровете му светят правилно. Защото, когато цифровизирах моя Таурус на Пико, се оказа, че декодерът трябва да се обърне- по-скъпите локомотиви имат цвят на всяка от дупчиците за пинчетата на декодера, чиито кабелчета имат също различни цветове , за да не може да се обърка местоположението на декодера.
Докато по-евтините модели, като Пиковските например, нямат. И объркаш ли дупчиците, локомотивът, поне при мен, се движеше само в една посока със светнати фарове в другата от другата страна. Така, че внимавай, как си сложил вътре декодера, и преди да го сглобиш тествай отново и отново за посоката на движение и фаровете.
kossis:
Мисля че трудно ще го объркам декодера- има една звездичка, която указва каде е оранжевият кабел принципно. А и оранжевият кабел се слага от определена страна на гнездото. Това по спомени от монтажа ми на декодера в аналоговият Двуосен Дизел от Тишо.
Ще погледан и другият Роко -дизел при нужда, който взех готов цифров със старт сета от Липето.
Казам му тежест, защото на старият Дизел ДР130, който мъчих да цифровам, но не стана заради триполюсното моторче, там има метални плочки. Те са тежестта на лока.
Тук очевидно целият корпус под кабината е тежест.
Реално в този сандък има пясък за сцепление -нали ?
-------------
Посоката на движение при правилен монтаж на декодера, може да се обърне от настройките на Мулти-мауса мисля- обучава се.
Нали ?
D2:
За'' сандъка''- това е трансформатора на истинския локомотив. Декодера/куплунга/ го поставяш с оранжевото и червеното крачета посока към талигата,а не към двигателчето.
pach:
--- Цитат на: kossis link=topic=268.msg104016#msg104016 date=1458897626 ---...
Посоката на движение при правилен монтаж на декодера, може да се обърне от настройките на Мулти-мауса мисля- обучава се.
Нали ?
--- Край на цитат ---
Принципно да, но защо ти е?
Всеки моделен локомотив при сглобяването спазва нормите по NEM-631 за включване.
При движение надясно с предницата напред или съответно с кабина №1 напред при правилно включен
двигател черпи от дясната релса (по посока на движение) от положителния полюс на DC.
Тези хардуерни "настройки" - при сглобен локомотив, се запазват и при включването на дешифратора.
За какво ти е да го "обучаваш" да работие обратно на стандарта и съответно другите ти локомотиви?
Тоест ако му "обърнеш" посоката през DCC-управлението, значи нещо не е в ред при него.
А колкото до "обръщането на локомотива" има такива "джаджи" (ама това е 94 евро!!!)
или такова отново с крилчати гайки (като в другата тема днес) и меки гуми по "лапите":
Може и значително по-евтиното дунапреново приспособление - според мен мекотата му го извежда начело
за най-предпочитаното сред вида си:
Noch 99354 HO foam - Lok deck without Locomotive and accessories
Всичките тези приспособления за демонтаж и монттаж на нашите финни модели, аз заменям с два дебели дунапрена
залепени под прав ъгъл един за друг. (даже бях раздал на няколко моделиста тук).
Ако не забравя - ще го снимам и в понеделник ще публикувам тук това българско и евтино, но реално приспособление.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия