Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
kossis:
Два въпроса ???
На какво напрежение трансформира трафа в средата между талигите на ВЕ189 - електричката ??? Знам че Средното напрежение по ел провода е 5 киловолта постоянно. Вероятно напрежението пада, а тока е качва след трансформацията към ел моторите ???
Какво вози този вагон с нисък център на тежестта- траф или радиоактивен контейнер/реактор ??? Има символите и за двете неща ?
bdz43r:
--- Цитат на: kossis link=topic=268.msg104062#msg104062 date=1459086025 ---На какво напрежение трансформира трафа в средата между талигите на ВЕ189 - електричката ??? Знам че Средното напрежение по ел провода е 5 киловолта постоянно. Вероятно напрежението пада, а тока е качва след трансформацията към ел моторите ???
--- Край на цитат ---
5 kV постоянен ток няма като стандарт в железницата, а и постоянният ток не минава през трансформатори.
За този локомотив трансформатора работи с 15 kV / 16.7Hz или 25 kV / 50 Hz според мрежата, където се движи. Двигателите работят на 3 kV, така че и вторичното напрежение е от този порядък. При захранване с постоянен ток 3 kV или 1,5 kV трансформатора не се ползва.
kossis:
Вярно че през намотка постоянен ток не се трансформира- минава на късо, не се създава магнитното поле което да способства за трансформацията на напрежението. Ама като не мисля и пиша глупости. :lol:
То вярно че ако е постоянно от мрежата и има траф, ще трябва и инвертиране и става безмислено. Явно съм чул, недочул за тези 3 КВ и за това си мисля че е така.
25 КВ си е стандартно средно напрежение за нашите мрежи на 50 херца. Тоест еднофазно променливо си е.
Добре а след като работи стандартно на 3 КВ постоянно двигателлят, тогава след трансформацията се изправя с мощни тиристори предполагам. Тоест двигателя се управлява с промяна на поларитета пак ?
Трмвайте майче ако не греша са на 500 волта право директно от ел провода. Ама може и да бъркам де.
bdz43r:
Двигателите са трифазни асинхронни и се захранват през честотни инвертори, които пък се захранват с постоянен ток през изправител. Когато локомотива работи на постоянен ток, той се подава направо на инверторите.
Трамваите и тролеите са на 600 V постоянен ток.
kossis:
Е добре де- отгоре фазата е една - един проводник ? Една фаза се дели на три ли ? Имаше метод за това ? Абе сложна работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия