Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
Макар мястото да е там където би трябвало да има обръщателен кръг ( в края на челна гара), това силно ме
съмнява да е било точно там.
Няма следи дори от други коловози (ветрило),
а самият бетонен кръг (а кръг ли е?!) е доста по- високо от околния терен. Тухлената " барака" не би била част от обръщателя. Не е ясно и дълбочината и размера му, които за
съжаление вече не може да бъдат проверени, тъй като терена е заравнен ( само барака и стълба са там) а зад него е построен Лидл с голям паркинг.
А някой знае ли кога е демонтиран паралелния коловоз и гара
Бойката, в другия изход на Габрово, към индустриалната зона?
И там има само няколко релси останали в края на този жп.клон...
j.k.kolev:
Докъм средата на 90-те коловозите стигаха чак до края, до пътя, до блоковете почти в дъното на снимката. Какво е било развитието до тогава, вече може само да гадаем. След тази промяна, която освободи терен за Лидъл, демонтираха 5 и 8 коловоз през 2011-та и отрязаха стрелките към ЕТЗ Подем. По нататък след тец-а, в индустриалната зона не съм ходил скоро но си беше доста обрасло преди време. Така че, да приемем, че остатъците от тази окръжност са били по в средата на коловозите.
TANO:
Някой да се е опитвал през последните 2-3 дни да качва снимки в Снимка.бг? При мен не се получава. Аз ли нещо бъркам, или кво?
Adrian:
Като са в цикъл нищо не мож' им вкара !
refil:
Някой може ли да ми каже какви са тези кондензатори ,където ги блъскат по локовете в последно време ?
Благодаря предварително !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия