Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (49/637) > >>

pach:
Горе съм "допревел" на по.разбираем език данните за този влак/ци.
Излиза че той пътува минимум 16 вагона!!!
Има ли го наистина такъв??? :scratch_ones_head:

liro4605:
Най добре някой от Русе или Варна да каже.Аз лично като пътувам за Варна и Бургас такъв влак несъм срещал.Най големия пътнически който съм карал е 15вагона-нощния бърз за Бургас.

TheJackal:
Лятото на Бургаската гара в действителност има руски, зелени спални вагони, дремещи на 5 или 6 коловоз, обикновено са по 6 или 7. Същото е и за влака за Чехия и Полша. Пътувайки като студент със сутрешния експерс в 6.30 часа от София за Бургас през Пловдив или със следваващия през Карлово в 7.20 часа, редовно на гара Карнобат имаше прекачване на вагони, и понякога ставаха и повече от 15 вагона. Виждал съм и следния "цирк": 2 "Блейка" теглещи и 1 шкода бутаща и пак е престигал с 15 - 20 мин закъснение.

pach:
Стефане, може и да си млад още , ама това със "когато бях студент" едва ли е било тази година (виж дата на немеца горе).
Става въпрос за тази година и не само руски вагони, а че се получава комбиниран влак от международните пристигащи по едно и също време в Русе, съответно обратно събирани от Варна и Бургас за да "излезнат" през Русе.
Та това ми беше въпроса...Има ло ли е такъв влак това лято на трите български гари или всичко е останало само на "разписание" ???
При това е ясно казано - трябва да пътуват в почивните дни и то през нощта...За това не сте го засичали май...но това не значи, че не е било така ...или е останал само на "книга" с добри пожелания...?
 ;D

TheJackal:
Пламене, при положение, че лятото са композиции от по 6 - 7 вагона само на Бургаската гара, същото ако е и във Варна, вла :(чейки и още поне 5 вагона до Русе, защо да не станат 20 и кусур?  ;D  А, отностно "когато бях студент", този панаир го има и до днес, нищо ново от 20 години не се случва в БДЖ.  :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия