Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (491/637) > >>

Rado:

--- Цитат на: gregary link=topic=268.msg110520#msg110520 date=1517161973 ---...
Електронният ми дава 17,50 - 18,50 V AC (варира), а този със стрелката ми дава...+16 V AC, но не знам дали гледам правилната графа  :)

Кое ли е вярното? Склонен съм да вярвам на трафа, а мултицетите са 'куча марка', но... Възможно ли е трафа да даде повече мощност?
Страх ме да не изгоря едно моторче  на което му дават max. 16 V AC.
...

--- Край на цитат ---

Сигурен ли си, че моторчето е AC? От PDF-а се вижда, че с 16V AC се захранва платката, но това не означава, че моторчето е за променлив ток. Твърде вероятно е на платката да има изправител, а може би и стабилизатор и моторчето да е 12V DC (тук само предполагам).

Относно уредите - по скоро вярвай на цифровия. Напълно възможно е трафа да вади по-виско напрежение от номиналното, особено без товар.
А доколкото успявам да видя от снимката, уредът със стрелката показва 23V AC, което означава, че не трябва да му вярваш и...  че наистина не гледаш правилната скала :)
(При зададен обхват 50V трябва да отчиташ по черната скала до с означения от 0 до 50)

mitko0888:
Едва ли ше отгатнем какво ще стане ако на платка за 16 волта подадеш 18.5. Най-вероятно - нищо страшно. Но знае ли човек, има някаква електроника на платката, потенциометър за скоростта. Пусни някоя снимка на платката от двете страни, да видим колко е страшно.

gregary:
Благодаря на всички включили се!
Престраших се и го пуснах - всичко е наред!  :drinks: :hi:

pach:
 До сега не съм видял траф, особено от вида FZ-1 (2) който
да дава точните напрежения. Винаги са отгоре поне с волт.
Обикновенно като се натоварят падат на номиналните и там
вече "държат" . Впрочем ако замериш и DC- регулируемото му
ще видиш, че "перка" чак до 14 волта. Това е още една причина
да не карам влакове на максимална - хем скоростта е далече
от моделната ( стрелите не ме кефят), хем така не товаря излишно
 моторчетата!
Пък и да не забравяме, че трафовете са в пряка зависимост от
напрежението подадено на първичната намотка - у дома е от години ~ 239v AC!!!
 :hi:

svetljjjo:
променливото напрежение за разлика от постоянното има амплитудна и ефективна стойност на напрежението
уреда мери амплитудната стойност а на трафовете се отбелязва ефективната .Това е тази стойност която отговаря на мощтноста която може да отдаде постоянно напрежение със същата стойност върху еднакъв товар или нещо такова беше  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия