Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (496/637) > >>

totomoto:
Може и да е част от мерките за сигурност при евентуален удар. Така сегментиран, корпуса би могъл да избегне нежелани (като посока) деформации при сблъсък. Само си разсъждавам.

gregary:
Някой ползвал ли е услугите на INTERRAIL ?
Има ли някакви впечатления?
ЦЕНИ 2018

Old Boris:
Не знам колко души ползуват машинки за стрелки MWA 02-S, продавани от Aspenmodel GmbH, но да споделя нещо  от опита ми с тях. Мисля, че са доста добри, но последните, които си поръчах и получих преди месец работеха доста тегаво и с усилия се местеше щангата. Даже бях готов да се оплаквам. След внимателно наблюдение се установи, че  щангата е притисната от  пластмасовата капачка на тялото, поради   прекомерно натягане на прикрепващите винтове. Само 1/4 - 1/8 оборот на винтовете освободи щангата и тя свободно се движи. Тази операция се повтори на всичките нови машинки и сега няма проблем работата им. Предполагам фирмата е наела нови по-яки китайци за монтажа :) :lol:.

mitko0888:
Този вагон трябва ли да е с кафяви буфери?

Mixy:
За буферите не знам. но куките за привързване с въжета не трябва ли да са жълти?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия