Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
mitko0888:
Жълтичко е само тази врътка, май е за ръчната спирачка. Другите кранове и дръжки, куки и т.н. не са боядисани, вагоните са доста хубави (за мен) и подобни на тях са по 20 европейски пари. Понеже имам само три вагончета, мисля тези дреболии да ги мацна с четката, ама ми се искаше някаква хубава снимка на DR IV епоха на такъв вагон. Буферите определено ме дразнят с това кафяво.
gregary:
Не следя DR като администрация и не я познавам в детайли.
Но, имам ето този ЛОКОМОТИВ.
Тия вагони (Rivarossi HR4234) стават ли за него?
Ако да, то от Ривароси предвидили ли са втори сет? Просто не следя новостите и най-вече DR.
Ако не, то да взема тия вагони? (Rivarossi HR4239)
Der Hetzer:
Двуетажните са от по-рядко срещаните в Германия с прави чела, в Полша пък са все такива (повечето). Освен това тези са и с кабина за управление, така че за тях заспиват най-вече BR110, BR118, BR211, BR242, BR243 ... но не е задължително, имам ги на снимки в най-невероятни композиции с Е95, BR119, BR120, BR130/1/2, BR244, BR250, BR254, но това са по-скоро епизодични случаи.
Жоро:
Гриша, BR 18 201 с неговите 2300мм колела е подходящ за експреси и съвсем неуместен за двуетажни вагони дето спират на всяка керемида.
Виж тези двата сета заспиват за него.
gregary:
Мерси Жоро, гледах ги и тех. :drinks: Ама за лока дават, че е IV еп. с ревизия 02.08.85, а тия вагони са III еп. и затова ги отхвърлих. Иначе са много яки и имам сантимент...
Личи си, че парните не са ми сила. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия