Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
--- Цитат на: gongalov link=topic=312.msg46690#msg46690 date=1286180367 ---Малко не е точно по тая тема, но все пак да питам: някой има ли идея къде мога да прехвърля филм от 8мм лента на ДВД :unsure: (баща ми си е снимал първите макети с руска камера Аврора Супер 2х8. Лентите остаряват и в скоро време няма да стават за нищо, затова искаме да ги прехвърлим на по-читав носител).
--- Край на цитат ---
:yes: :yes: :yes: :dance1: :dance1: :dance1:
http://www.projektor.hit.bg/
Снимката ми е от 2005 г. но сайта е активен. Прегледай го и се свържи.
После докладвай - качество, цени и мнение! ;)
:hi: :drinks:
gregary:
Браво Пламен :clapping:,това и мен ме интересуваше :drinks:
bobi97:
Здравейте мисля,че тази тема не за тук,но искам да знам дали са метални или железни тези влакчета?
От 5 годишен съм запален по влаковете,а сега съм на 13 и още си ги харесвам,а баща ми каза,че ще ми вземе за коледа и искам да зная какви са и какви цени са?
Знам,че има 1 магазин на Овча Купел и искам да зная там какви са цените.
Ако може да качите някакви снимки какви влакчета има в този магазин в Овча Купел.
Благодаря предварително :blush2: :blush2: :blush2:
Vlado:
Здравей, Боби! Преди да ти бъде отговорено най-добре поразгледай форума, попрочети тук-там и съм сигурен, че сам ще намериш отговора на въпросите си. А що се отнася до това какви магазини има, моля те, погледни на главния сайт долу, където са описани магазините не само в София, а и на други места в страната.
Приятни мигове с това тъй хубаво хоби! :)
bobi97:
Амм същност съм нов тук и незная как да се поразровя извиняваи за притеснението,но ще може ли да ми обясниш това от въпроса ии магазини само в София търсря.
Извиняваи за притеснението но моляте да ми обясниш :yes :ok: :ok:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия