Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
jopeto:
Това е много скорошно. Първото производство на тилиг е с рамата на БТТБ и нов модел мотор. За койт неверва, ей-гО!
Подробности и за "къде да наврем декодера?"http://www.hp-pfeiffer.de/digi_umbau1/selectrix/v36_tillig_tt/v36_tillig_tt.html
Имам и нАучна дисертация за маховикът, която си е чиста моя разработка. (плод на моята стиснатост) :hi:
Ето и скромен тунинг на цена от 135 евро (по-скъп от цената за целият модел) За това, човек си го прави сам!
Boris 2-12-4:
Разбира ли някой от микроскопи?!?
Требе ми за малкото часовникарско стругче.
Има обяви, че се продават изгодно, но има "малка мъгла и малки петна в тубуса" -цитат от продавачите.
Съвет, моля... :)
Най-ме интересуват руско-съветските биокуларни. Проверени за нашата дейност - махаш ги от основата и си ги монтираш другаде.
Разяснение 1: Темата е жп моделистка, гжо-гне Модераторе, щото на голямата ми фреза центрирам със специално за нея заводски направен микроскоп, а пък на нея правя модели. Това за сведение. :yes:
Разяснение 2: До скоро работех с Карл Цайс от Йена, но ми го строшиха...а пък Митотойо - ще излезе златен...
jopeto:
Ми за микроскоп не знам , но съм отварял оптика за пушка с прах вътре в нея. Разглабяваш внимателно и почистваш, много прецизно и финно. Мъглявината може и да е влага. Най-лесно се маха с няколко топченца силикагел. Силикагел, има във всяка кутия с нови обувки или битови покупки. Представлява малко пликче с бели зрънца. Слагаш вътре за извесно време и ги махаш.
Иначе съм на мнение, че нещо ако е изгодно и ще ти върши работа се купува веднага. То вода не пие и хляб не яде!
pach:
Някой случайно или нарочно, да има,
или да знае от къде може да се намери, евентуално,
диска на Джони Пенков и Джеки Стоев с името
"Български природни звуци"!???
Ще ми е от страхотна полза за един проект!
:hi:
TheJackal:
Пламка, отиваш в националната библиотека и там в музикален отдел. Трябва да го имат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия