Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (516/637) > >>

Krasi Tankista:
Извинявам се, че отново повдигам този въпрос, но тъй като не ми е ясен отговора ще помоля специалистите по дължината на рамата на 06 - цата да коментират тази схема:

mitko0888:
Тъй като не съм специалист по дължината на рамата на 06, ще отговоря според това което съм виждал, без да проучвам нещата в детайли:

На т.н. схема дясната кабина отговаря на нашите 06, лявата - също, но гледана не точно отстрани, а малко под ъгъл, при което рамата стърчи извън челото на кабината, което при нашите не е така - по централната ос на локомотива кабината е наравно (даже с една ламарина по-напред) от рамата.
А принципно, гледайки тези схеми, виждам доста творчество, проявено от автора им(дано не си ти).

Krasi Tankista:
Допускаш ли, че тази снимка седи в основата на горепосочената схема:

Познавайки ме можеш ли да приемеш, че аз съм автора на схемата?   :sarcastic:

mitko0888:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=268.msg115117#msg115117 date=1552404517 ---Допускаш ли, че тази снимка седи в основата на горепосочената схема:

--- Край на цитат ---

Или е тази, или подобна.

mitko0888:
Краси, а това на твоята скица, и на снимката, като е румънска 60-ка, дали не се различава от нашите 06 и в оная си част?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия