Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (522/637) > >>

svetljjjo:
Off-Topic:Точно там ти е проблема! С щанги само от едната страна и без друга връзка между колоосите винаги ще се заклинват, когато застанат в мъртвата точка.
Да това е факт който и аз установих след като митко го спомена като сложих и втората щанга потръгнаха нещата
и друго важно е да са изместени на 90 градуса и разстоянието между центровете на осите да е същото като това между центровете на държачите
ще сложа снимки като имам нещо работещо

bazitov:

FS E 626.225 + E 424.005 Milano Smistamento 08/04/2006 by Stefano &amp; Roberto Trionfini, on Flickr

Някой знае ли причината коради която, италиянските локомотиви са толкова грозни (лично мнение), има ли технологична причина или пък нещо свързано с ресурси, което да предразположи към такъв дизайн

Adrian:

Просто италианският дизайн и на коли и на влакове си е автентичен и не мож'го сбърка . На мен пък ми харесват !

mitko0888:
Този в ляво, Е626, е произведен през периода 1927 - 1936 г. По това време модата е такава - подвижни съндъци. А като го погледнеш малко по отстрани не е по-различен от немските локомотиви според мен).

Другият е резултат на същия дизайнер, за 10 години не е мръднал много.

bazitov:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=268.msg115197#msg115197 date=1552920795 ---Този в ляво, Е626, е произведен през периода 1927 - 1936 г. По това време модата е такава - подвижни съндъци. А като го погледнеш малко по отстрани не е по-различен от немските локомотиви според мен).

(Image removed from quote.)

Другият е резултат на същия дизайнер, за 10 години не е мръднал много.

--- Край на цитат ---
Има нещо във финалните детайли, които навяват на бронетранспортьор или поне на моята представа за бронетранспортьор, иначе като цяло ми напомнят повече на испанските class 251, които все пак "гледат лошо".

--- Цитат ---Просто италианският дизайн и на коли и на влакове си е автентичен и не мож'го сбърка . На мен пък ми харесват !

--- Край на цитат ---
Това пък с италиянския дайн е основната причина да се зачудя, именно защото SBB Re460 e дизайн на Pininfarina (по-италиянски от това не знам колко може да е) :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия