Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (544/637) > >>

pavlinbg:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=268.msg116550#msg116550 date=1569041677 ---Чудя се, дали някой има повече информация за тези зелените вагончета?

(Image removed from quote.)

:unsure:

--- Край на цитат ---

Точно както писа gzo - използват се от НКЖИ, за работниците по железния път (същите, само че сега са боядисани в жълто и са със сателитни чинии  :) ). Според мен това са покрити двуосни товарни вагони, серия "g". Ако не се лъжа модели на такива вагони има произведени от PIKO и то във вариант БДЖ, кафява ливрея.

Krasi Tankista:
Ако имаш предвид такъв, мисля че определено не е:

Освен това със сигурност са зелени и сега.

TANO:
Зелени нямам, имам едни черни:

Баш тия зелените ли те интересуват, или ти трябват по принцип снимки на такива вагони? Имам 3 -4 мои снимки на такива, ама са жълти. Мога да ги метна тука.

Krasi Tankista:
Още от самото начало, като написах информация си миислех за снимки или дори чертежче, ама каквото има и на него сме доволни. Тези зелените са на ДПТСВ Пловдив, но нещо не обичат много да ги снимат. Не им се връзват с останапият " луксозен" подвижен състав.
 ;D

TANO:
Е, ти пък - чертеж! Ще падна от коня, ако видя някъде чертеж на такъв вагон. Това според мен е правено както дойде. Идва му времето на някой вагон да го бракуват - вместо това го вкарват в депото при Бай Иван дърводелеца. Бай Иван хваща теслата, прави дупки в коша и зачуква каквито врати и прозорци са му дали. Де да знам, може и да не е така. Това имам - правил съм ги на Пазарджик мисля, че беше 2011 г.

:hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия