Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
mitko0888:
--- Цитат на: Filip Andonov link=topic=268.msg118119#msg118119 date=1585250927 ---Едни питания ми се въртят в главата които не са свързани с моделните железници, но нищо. Някой може ли да каже, един например електрически локомотив на БДЖ серия 43, какъв пробег има от както е внесен в България? Локомотивите имат ли отчитане на изминатите километри както автомобилите? Кой наш локомотив дизелов, ел. или парен е рекордьор по изминати километри ?
--- Край на цитат ---
Някой машинист може да каже със сигурност. Аз нямам достъп до тези "документи за служебно ползване", но от разни други официални документи си бях вадил данни за 7 - 8 локомотива 44 - 45 и мога да кажа следното:
Със сигурност има километраж, мери до 999 999 км. Вграден е в хаслера, ако така се нарича на български. Май само в единия, но не знам дали е в записващия (сигурно е там) или в регистриращия.
43 серия са внесени 1971 - 1974. И веднага продължават 44 и 45 серия до към 1983.
За споменатите 6-7 локомотива, за които има публикувани данни при разследване на произшествията, последният Капителен Ремонт им е правен 1994 - 2005 г. От там - за последните 20-тина години статистиката ми показва, че годишно един лок 44 - 45 изминава 100 - 180 хиляди км, или 270 - 500 км на ден СРЕДНО.
В един доклад бяха снимали пробега на 44.121 за 04.2018 г., има дни с 450 - 500 км, но имаше и дни с 1000 - 1200, даже и 1480 км на ден (което аз не вярвах че може да стане у нас). Общо за месеца 21 000 км, което прави средно 700 км на ден. Но това е в днешно време, когато няма локомотиви, за ПП, и то когато локомотива е в движение.
В края на миналия век у нас имаше много локомотиви, така че за първите си 20 години от живота си едва ли са навъртели повече от 2 млн. км (за КР), и още толкова до сега, т.е. малкото останали живи машини са според на около 4 млн. км. За една от бройките (сигурно има и други) имам подозрения че от 1980 е навъртяла първите си 2 млн. до 1991, и още толкова до 2003, и до 2014 още толкова, т.е. около 6 млн. км. до изпращането и на ветровала. Което прави около 180 000 км. годишно, или средно 500 км на ден, според мен е нормално за някои единични бройки добре вървящи локомотиви в ПП.
Според световната статистика у нас за 2006 г. е имало 568 бр. подвижен състав, изминати са 37 млн. км, т.е. средно 180 км на ден. Тук разбира се се отчитат всичките огради с ръждясващи железа, така че горните ми "разсъжденя" за около 4 млн. км, с единици достигащи 6 млн. според мен е вярна за 44 и 45. А голямата бройка от всичките 205 локомотива едва ли са изкарали повече от 1 КР и малко.
43 серия не вярвам да са на повече от 4 млн., т.е. един КР в края на минали век.
07.123 също е въртяла 70 - 90 хиляди км на година.
За парните - там се сменят толкова много части, че едва ли има значение на колко км са, по-скоро са важни годините на котела. Средната скорст на движение там е доста по-ниска, времето за обслужване (престой) е било доста голямо, така че едва ли са навъртали много на година. Някъде имаше едни числа по въпроса, ама сега не се сещам.
За рекордьори - не знам. А и аз не съм привърженик на тези безмислени рекорди за години, км, тонове и т.н.
TANO:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=268.msg118122#msg118122 date=1585304764 ---...
В края на миналия век у нас имаше много локомотиви, така че за първите си 20 години от живота си едва ли са навъртели повече от 2 млн. км (за КР), и още толкова до сега, т.е. малкото останали живи машини са според на около 4 млн. км.
...
--- Край на цитат ---
Но не отчиташ една мъничка подробност. Били са много локомотивите, ама е имало защо. Имаше товари, имаше и пътническо движение. Като постъпих на работа в у-ка СФ-По имаше по 4 помощни машини, а влаковите диспечери по 12 ч на дежурство се чудеха как да организират движението, така, че да смогнат да извозят всичкия товар. Отделно редовните влакове и маневрите по гарите. Неведнъж са ме викали да седна на пулта да поработя малко, за да могат да идат да се изпикаят. Някъде след 1998 г. вече започна да се вижда намаляване на движението.
По темата за мобилните телефони - и англичаните не са първи.
Копали американците и намерили кабел на 1 м. дълбочина. Това показва, че при тях комуникации е имало още преди сухия режим. Обаче руснаците се разровили и намерили кабел на 2 м. Което значи, че комуникации при тях е имало още преди революцията. Но когато Ганьо копал чак до 5 м, не намерил никакъв кабел. Излиза, че в България сме имали безжични комуникации още от праисторически времена.
Бъдете здрави! :hi:
TANO:
Да попитаам по-опитните - някой напоследък да е качвал снимки в Снимка.БГ. При мен не се получава. Аз ли бъркам нещо, или сайта го е пипнал оня вирус?
pach:
Че те антивирусна защита нямат ли си?
:spiteful: :air_kiss: :angel:
stivi1504:
Здравейте!
Имам едно бързо въпросче.
Освен с кинематика, възможно ли е скъсяването на разстоянието между буферите на старите вагони по друг начин.
Кинематиката е абсолютно излишна инвестиция за мен, защото е много скъпа, а преди да пробвам каквото и да е, реших да попитам
за вашия опит в това, дали е възможно да стане с друг метод. Много е дразнещо особено при пътническите вагони.
Лека вечер и се пазете! ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия