Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
Само поръчка при ...водопроводите.... :pleasantry:
БМВ ли му е колата?
Размерите на гайка М48 са такива:
Ключ №75 (май и при танковете няма такъв :scratch_ones_head:)
Външен габарит по дебелина - 38 мм.
Стъпка на резбата - 5 мм!!!
ПРави си сметка за М50 какви ще са размерите и дали въобще релсовите, няма да са малки всъщност!? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
:pleasantry: :lol: :lol: :lol:
Tramway:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=312.msg51691#msg51691 date=1294063293 ---Един приятел му трябва гайка 50 мм, нещо щял да прави по колата си. Питането ми е дали гайките на релсите са този размер и ако е ДА, то от къде мога да се сдобия с една бройка, може и използвана.
Мерси предварително.
--- Край на цитат ---
Резбите на релсовите скрепления и на болтовете на джонтовете са М25х1.75, шестостенът на гайките е S 41мм.
Като търсиш гайка или болт, освен диаметъра трябва да укажеш типа на резбата (метрична, уитуъртова, газова) и стъпката (при уитуъртовата брой навивки на инч).
slavi:
Благодаря на Павката че е попитал за моята гаика :)
Сега преди да почнете със хумореските да обясня за какво ми е гаиката :)
Трябва да си направя така да се каже огромен лимбусен ключ с отвор в средата :) на този шестостенен ключ стените му да на по 50мм една от друга :) тои се вкарва в шаибата на коляновия вал на автомобил не БМВ и се законтря вала за да може да развиеш болта и после да свалиш шаибата, за да си спестиш едни 100 лева за смяна на ангренажен ремък :) И всичко това при положение че нямаш въздушен гаиковерт с които не е нужно нищо да се застопоряваш и лашването на болта е детска игра :) Да ама такъв нямам, и ще си направя ключ, за това наи голямата гаика която се сетих че външните и стени може би да са 50мм или малко повече и да се отнемат на фреза беше тази за релсите :) Резбата и въобще не ме интересува от там ще мине гедорето с камък 19 за да развие болта :) За тези на които още не им е станало ясно ще го онагледя с набързо скалъпена скица :) http://upload-pictures.info/share-EC71_4D22CC9A.html
Tramway:
При туй положение гайка не ти трябва. Казваш на фрезиста да ти оформи края на желязото като шестостен S 50 и толкоз. Стоманата трябва да е подходяща за закаляване. Ако не го закалиш може да са разплеска във болта на вала и да ти довлече главоболия.
slavi:
Аз затова налетях първо на гаика, но пук не се бях сетил че всеки фрезист може от парче желязо д ами направи, мисля че и да не е закалено ще удържи с тези големи стени трудно би се заоблило, болта в тази шаиба по предписание трябва да е стегнат с 177нютона или иначе казано 18 кг на метър, така че нема да ми се опре освен ако някои серсем мастор не го е стегнал като за последно :)
п.п. сетих се и нещо друго , отивам при съседния гумаджия лашва ми болта с пистолета стягам си го с обикновено гедори прибирам се и си го развивам като пич без да законтрям нищо и без да ми трябва да си правя ключ :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия