Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
widowmaker:
Tillig Elite е най добрата релса на пазара (до момента).
С най голям реализъм и най добра проводимост (сплавта е жълта - месинг/бронз)
ankar:
Флекси релсите не са добър вариант за витрина , огъват се и изглеждат неестествено.Ако ги застопориш ,разбира се, няма проблем.На мен лично не ми допада като визия.
Vlado:
--- Цитат на: ankar link=topic=312.msg52895#msg52895 date=1295618077 ---Флекси релсите не са добър вариант за витрина , огъват се и изглеждат неестествено.Ако ги застопориш ,разбира се, няма проблем.На мен лично не ми допада като визия.
--- Край на цитат ---
Що, бре?! Безнаставов път в класически вид! ;)
zazo:
За витрина бих ти препоръчал флексове Roco Line, траверсната им скара е твърда и не се огъват лесно като флексовете на пико/тилиг.
За комбиниране с флайшман профи да каже някой, който има опит с тях, но мисля, че няма проблем да ги комбинираш с каквито и да е флексове код 100 (мисля че всички флайшмански релси са код 100), а дори и с такива код 83, но там се ползват едни изравняващи свръзки.
nilfe:
Roco Line ще стои много грозно във витрина. Хич не харесвам гумената основа. Най-вероятно ще са флекси на Пико, защото са най-евтини, пък ще ги застопоряваме някак си (ще ги лепя може би).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия