Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (8/637) > >>

pach:
 ;DИма голям шанс да е този !!!Най - вече вентилацията на кабината е много характерна , та чак се чудех как да я опиша .Крилата съвпадат , комина се не вижда , но пък другото се приближава до силуета .
Колкото до латино сериала , простете ама щото не е моя брошурката , ще трябва да говоря с човека да я снимам , за това го отложих .По принцип той ни чете тук , но явно не е влизал сега , иначе сигурно щеше да ме допълни в описанието.Ако днес или утре се видим ще има и снимка ,там също има една уловка поради която всъщност ми я показа .Аз се вторачих цели две минути докато разбера за какво ме пита  ;D ;D ;D
Сега се вглеждам и ако приемем че е това  модела , значи все пак има наклон на страничните стени на кабината , но пък дръжката под стъклата също  си прилича.
Малий , Жоро  :o сега видях каго си качил  снимките тук - май верно не си спал,а аз зададох въпроса ,хем от любопитство , хем да раздвижа малко форума , че Адри пак щеше да чикчирика в другата тема ;D ;D ;D

KRAKOMOBILA:
Според мен е 498 щом буксите на тендера са на близко.
http://www.volny.cz/jelensoft/masiny/498-0.jpg

Maktub:
Мене джокер ми не требе – това е парен локомотив  ;D ;D ;D

vania85:
Знае ли някой какъв е този вагон?

Adrian:

мисля си, но се притеснявам да не сбъркам...абе не е ли
пътнически ? ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница