Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
polval:
Това е бивши WLABmh на DB. Има и модел от ROCO в Н0
http://www.bahn.hfkern.de/Roco_Wagen/Schlaf_44179.jpg
TheJackal:
Pach, спален вагон, немски, както каза polval. Всяка вечер пътуват по един или два в композицията на нощния влак Бургас - София в 22.15 часа. На външен вид изглеждат много запазени и най - важното е, че винаги са по - чисти от другите, поне отвън така изглеждат.
bdz43r:
Това са прословутите 40-годишни пожаро- и какво ли още не -опасни вагони, дето половината ги няма и излезли златни на железницата, та май още се съдят за тях.
Колко струват и дали цената им е реална, аз не знам, но освен рамата, друго 40-годишно по тях няма.
Tramway:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=312.msg54424#msg54424 date=1297869755 ---Това са прословутите 40-годишни пожаро- и какво ли още не -опасни вагони, дето половината ги няма и излезли златни на железницата, та май още се съдят за тях.
Колко струват и дали цената им е реална, аз не знам, но освен рамата, друго 40-годишно по тях няма.
--- Край на цитат ---
550,000 евро бройката. Платени 30 вагона, доставени 12, другите 18 са в неизвестност и никой не ги търси (щото не ги е плащал от джоба си). Тез 12 вагона непрекъснато излизат в случайни ремонти.
Същите такива вагони миналата година през април купи SSN (парната асоциация на Холандия, в която членувам) от Германия. 6 вагона, производство между 1981 и 88г, от заводски ремонт, по средно 30,000 евро парчето.
Коментарите са излишни.
Adrian:
:diablo: :angry: егати
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия