Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (92/637) > >>

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=312.msg56845#msg56845 date=1301303202 ---Пак опрях до тук!

Някой може ли да ме просвети за този вагон - всякакви данни ме интересуват???
 :search: :search: :search:
(Image removed from quote.)

Снимките са на Railroader от Локфорума.
Снимал е на Русе-разпределителна (или каквото е останало от нея).

--- Край на цитат ---

Туй се оказа остатък от наш санитарен влак.

Tramway:
Забележете талигите. Такива няма да видите вече никъде. Туй е първообраза на БТ1, конструкция от преди войната (20-тях - 30-тях години). Изцяло нитвани, рамните платна без облекчителни отвори, усилващите им ръбове обърнати навън. У нас такива талиги не са произвеждани. Тук за пръв път масово навлезе и се усвои производството на товарната талига БТ1 (цялостно заварена, с големи облекчителни отвори на рамните платна и леснодостъпни вътрешни елементи) - същата като на тендерите 2'2'T30 ("лодка"). По-късно почнаха да правят БТ2, БТ3, БТ4, Y25Cs и др.

pach:
 :hi: :hi:

--- Цитат на: Tramway link=topic=312.msg56937#msg56937 date=1301477318 ---Забележете талигите. Такива няма да видите вече никъде. Туй е първообраза на БТ1, конструкция от преди войната (20-тях - 30-тях години). Изцяло нитвани, рамните платна без облекчителни отвори, усилващите им ръбове обърнати навън. У нас такива талиги не са произвеждани. Тук за пръв път масово навлезе и се усвои производството на товарната талига БТ1 (цялостно заварена, с големи облекчителни отвори на рамните платна и леснодостъпни вътрешни елементи) - същата като на тендерите 2'2'T30 ("лодка"). По-късно почнаха да правят БТ2, БТ3, БТ4, Y25Cs и др.
--- Край на цитат ---
БТ-1
БТ-1

gregary:
На сайта на vollmer не намирам подробно инфо за двата перона BADEN -3559;3562.
Аз имам 3559,който е покрит 1/2. Да не би 3562 да е целия открит и каква е разликата?

http://vollmer-online.de/en/articles/art_3559.html
http://vollmer-online.de/en/articles/art_3562.html

refil:
На първо четене имат разлика в размерите  :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия