Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (100/637) > >>

staff123:
А може би на мен ми се е видял като еднокрилен, тъй като съм го заглеждал само отдалеч. Но със сигурност е там. Съвсем скоро минавах оттам и го видях.

pach:

Туй нящо Пико правили го и в Н0?

Piko N 60011 Warwick Nebengebäude

И ако "да" - какъв му е каталожния номер някой да го знае...?

Der Hetzer:
За съжаление не, само в N го правят, асортимента на Пико в N и НО се различава значително, понякога тайничко завиждам какви хубави неща правят в N, а в НО ги няма... това е само едно от тях :(

pach:
Аууу, пак се бъгнало нещо ...та не съм видял отговора ти Любе! Благодаря за което!!! :hi:
Това горното и на мен страшно ми хареса, та го издирвах в Н0 за един "страничен" проект ама на ...Пиковска му работа!!! :bad:

Такааааа, тук е мястото да попитам (за да не пълня темата загадки)
но изнамерих покрай едно издирване и тази снимка...която ми се струва че е не наш 600 мм пътнически вагон.
Поне надписите по него са на български език. Само дето това "Ж.П.С" нищо не ми говори.
Не бих се учудил ако това е запазена снимка на наше вагонче от дековилката до Петрич навремето.

Вагона е произведен през 1920г. в "Smoschewer"
(май това е някаква саксонска фабрика...или поне много се доближава до подобни саксонски вагони)

Някой знае ли повече по въпроса???? :search: :search: :search:

pach:
Мдаааа, сам питам...сам си отговарям...
Та ето още нещо което изскочи покрай тази фабрика!
 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
http://www.feldbahn-ffm.de/Seiten/Wagen/Datenblatt_107_und_108_2006_11_28.pdf

Сега остава теснолинейка в 600 мм да направим!  :spiteful:

ПП. А този от предната снимка е произвиден идоставен за България през 1920 г. :yahoo: и има следните данни
дължина 9100 mm , 5800 кг, 1 легло, 6 или 10 места, тоалетна

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия