Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (105/637) > >>

zazo:
Питам ви, щото аз нямам обяснение. Нещото е като ограда с "П"-образна форма. На късата страна на "П"-то е коритото. Със сигурност не е да скрие нещо на пода, щото вътре си е стария под, а самото нещо си има петолъчка, демек е от времето на соца.

Имаше версия от хора дето бяха с мен, че е ВИП частта на чакалнята и всякакви хумористично-безумни предположения като "място за оркестъра", "отделение за животни" и т.н. ами никое от тях не беше достатъчно правдоподобно.  Питах разни хора на гарата ама ме гледаха като извънземно и никой на даде смислена версия.:beee:

pach:
Ъбре  :scratch_ones_head:  вие ли ще кажете на интериорния дизайнер какво е измислил????
 :pleasantry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПП.На него са щели да сложат снимките на политбюро + министерски съвет,
 а от пред в коритото - китките, като основно  поръчение за началника - да ги полива,
 щото ако повяхнат ...отиде Партията!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TANO:
Понеже щото има циментово корито да не е било някаква чешма или шадраванче :unsure:

IKAR:
Мраморното корито, както и другите елементи, вероятно са направени с цел чакалнята да показва характерни неща за Трявна. В случая става дума за Славейковата чешма, която е вдъхновявала Петко Славейков да пише...Дърворезбата по тавана пък символизира уникалността на тревненската школа - всички знаете за таваните на възрожденските къщи...

liro4605:
Това доколкото си спомням 2008ма беше работеща чешмичка.След ремонта на гарата много от нещата придобиха странен вид.

http://bgphoto.net/photos/37794/o634420080262968750.JPG Това също изчезна от РСВто!  :haha: Надали някъде вече се намира подобно "УСТРОЙСТВО" :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия