Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
И все пак (може пък да не е преустройван много) ако може да го наснимаш от вътре и от вън ,
по-подробно,ще бъде супер (особено като излезне и книгата по която Венци явно вече чете :spiteful:),
ще е едно чудесно илюстриране от типа "Какви бяхме, пък какви стааанахме...".
;D ;D
liro4605:
Влизал съм в такива вагони нямат нищо общо с това което са били.Облицовани са изцяло със стари бели плоскости.Отвън също където е имало счупен прозорец са заварявани ламарини.
pach:
Грешкааа, обърках вагоните (и темите явно :blush2: )...
аз имах предвид този:
...даже се учудих за "+царски" вагон през 1957 ... :blush2: :blush2: :blush2:
Tramway:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=312.msg61600#msg61600 date=1307961155 ---Като го гледам вагона, електронния му номер, талигите и т.н. ми се струва, че това е "царският" вагон S4 №57 - построен в Дряново през 1957-58 г. някъде по чертежи от МИТРОПА /нереализирания S4 №54/. Като изпълнение се е водил "служебен вагон ресторант"... Трябва да бракуван през средата на 90-те години. Принципно се е движил заедно с музейните два "царски вагона" S4 №55 и 56. На снимката явно вагонът е преправян доволно - затворени са му прозорците през един, най-вероятно е бил накрая някаква канцелария. .или "буферен" вагон след локомотива...
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: pach link=topic=312.msg61605#msg61605 date=1307963881 ---И все пак (може пък да не е преустройван много) ако може да го наснимаш от вътре и от вън ,
по-подробно,ще бъде супер (особено като излезне и книгата по която Венци явно вече чете :spiteful:),
ще е едно чудесно илюстриране от типа "Какви бяхме, пък какви стааанахме...".
;D ;D
--- Край на цитат ---
Никакъв царски вагон. Туй е съвсем стандартен второкласен вагон, дряновско производство, усвоено в началото на 50-те години на базата на внасяните дотогава германски вагони. Наричаха ги "ждановки" и са търкаляха масово отначало по бързите, а като поовехтяха по пътнишките влакове, където можеха да са видят докъм 1990-93г. Най-съществената разлика от немските прототипи са талигите - немските бяха с "Гьорлиц-3", а ждановките с "Гьорлиц-2" и возеха много дървено. Пътувал съм много с тях и разликата във возията си проличаваше веднага като минеш от един вагон в друг (тогава съставите на влаковете обикновено бяха каршък от най-различни модели и често един с един вагон нямаше еднакви).
liro4605:
http://bgphoto.net/photos/37794/o634436573022343750.JPG
Две снимки по темата
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия