Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (125/637) > >>

liro4605:
От там идва захранването на прелеза. От 25кV трафа го прави на 220v.По принцип седи в близост до къщичката но тук защо не е така не знам.

pach:
aaaa, то било трафопостче...нце... :lol:
 :hi:

Ама аз за това питах...

та дали не стана грешка???

niki:
FZ,ама гуемо :lol: :lol:

TANO:
Май не си го разбрал. Точно това дето си го оградил е трафа. По принцип щом са два пътя нищо чудно и по другия път да има още един, като резерва на този, който се вижда на снимката. А в кабинката дето е в дясно от пътя се намира апаратурата на прелеза - 2 статива с релета.

Допълнение : стълба ти се вижда по интересен щото на него отгоре има ръчен разединител, след него високоволтов предпазител и оттам токо вляя в трафа. След трафа са 220 В, които минават пак през втори предпазител поставен в така наречената БДЖ кутия на същия стълб и оттам - в кабината.

pach:

--- Цитат на: TANO link=topic=312.msg61743#msg61743 date=1308209723 ---Май не си го разбрал. Точно това дето си го оградил е трафа. По принцип щом са два пътя нищо чудно и по другия път да има още един, като резерва на този, който се вижда на снимката. А в кабинката дето е в дясно от пътя се намира апаратурата на прелеза - 2 статива с релета.

Допълнение : стълба ти се вижда по интересен щото на него отгоре има ръчен разединител, след него високоволтов предпазител и оттам токо вляя в трафа. След трафа са 220 В, които минават пак през втори предпазител поставен в така наречената БДЖ кутия на същия стълб и оттам - в кабината.

--- Край на цитат ---

Точно значи!!!
Благодаря!!!
а няма ли да съм нахален ако поискам снимка на въпросното (ама без да се спира влака  :prankster:)
стълбче със съоръжението?

То в комплект с елекрошкафа за релетата и въобще целият прелез , се утепало за модел!!! :yes: ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия