Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (131/637) > >>

toniemi:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=312.msg62211#msg62211 date=1308857550 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62207#msg62207 date=1308851283 ---Имам си две видеокасети,едната е с макета ми от около 97-98г,преди да се ориентирам в БДЖ.

--- Край на цитат ---

О-о-о, това преди да направиш грешния избор? Кога ще го видим?  :good:

--- Край на цитат ---
За мен това е правилният избор :drinks:
С БДЖ съм закърмен,то си ми е тук,пред очите,вие си купувайте чуждоземски влакчета :haha:

XRISTO:

--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62216#msg62216 date=1308863654 ---За мен това е правилният избор :drinks:
С БДЖ съм закърмен,то си ми е тук,пред очите,вие си купувайте чуждоземски влакчета :haha:

--- Край на цитат ---

Мхм, няма да отварям нова локумджийница ;D. И все пак нали ще качиш тези кадри от по - ранния си период?  :hi:

pach:

Едва ли...щото...
1.в мрежата не може да се гледат касети... :haha: :haha: :haha:
2.Това е като ранния период на Пикасо - колкото по-старо, става все по-скъпо...на собственика си ... ;) :spiteful:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Миро, специално благодарности за новите снимки.(очаквай продължение  :spiteful:)
Надявам се, че не си излязъл от графика с това спиране на влака!?!!!!! :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toniemi:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=312.msg62217#msg62217 date=1308889696 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62216#msg62216 date=1308863654 ---За мен това е правилният избор :drinks:

--- Край на цитат ---

Мхм, няма да отварям нова локумджийница ;D. И все пак нали ще качиш тези кадри от по - ранния си период?  :hi:

--- Край на цитат ---
Да!Само Иво да ми ги прехвърли на ДВД.

pach:
Трябват ми чертежи на Херкулеса и на BR-151 , (тоест дизела и електровоза на Piko).
Може да не са пълни, като най-същественото обаче да има размерите.
Диаметъра на колелата от колоосите и междуосието им в талигите.
На оригиналите де.
 :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия