Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
toniemi:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=312.msg62211#msg62211 date=1308857550 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62207#msg62207 date=1308851283 ---Имам си две видеокасети,едната е с макета ми от около 97-98г,преди да се ориентирам в БДЖ.
--- Край на цитат ---
О-о-о, това преди да направиш грешния избор? Кога ще го видим? :good:
--- Край на цитат ---
За мен това е правилният избор :drinks:
С БДЖ съм закърмен,то си ми е тук,пред очите,вие си купувайте чуждоземски влакчета :haha:
XRISTO:
--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62216#msg62216 date=1308863654 ---За мен това е правилният избор :drinks:
С БДЖ съм закърмен,то си ми е тук,пред очите,вие си купувайте чуждоземски влакчета :haha:
--- Край на цитат ---
Мхм, няма да отварям нова локумджийница ;D. И все пак нали ще качиш тези кадри от по - ранния си период? :hi:
pach:
Едва ли...щото...
1.в мрежата не може да се гледат касети... :haha: :haha: :haha:
2.Това е като ранния период на Пикасо - колкото по-старо, става все по-скъпо...на собственика си ... ;) :spiteful:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Миро, специално благодарности за новите снимки.(очаквай продължение :spiteful:)
Надявам се, че не си излязъл от графика с това спиране на влака!?!!!!! :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toniemi:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=312.msg62217#msg62217 date=1308889696 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62216#msg62216 date=1308863654 ---За мен това е правилният избор :drinks:
--- Край на цитат ---
Мхм, няма да отварям нова локумджийница ;D. И все пак нали ще качиш тези кадри от по - ранния си период? :hi:
--- Край на цитат ---
Да!Само Иво да ми ги прехвърли на ДВД.
pach:
Трябват ми чертежи на Херкулеса и на BR-151 , (тоест дизела и електровоза на Piko).
Може да не са пълни, като най-същественото обаче да има размерите.
Диаметъра на колелата от колоосите и междуосието им в талигите.
На оригиналите де.
:search: :search: :search: :search: :search: :search:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия