Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (137/637) > >>

Tramway:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=312.msg63361#msg63361 date=1310668117 ---.........
Поста е определено при гара Разделна.От този тип има и на други места.
..........

--- Край на цитат ---
Възможно е да съм сгрешил. Туй е типова конструкция и наистина такива постове има много. Гледайки шубраците наоколо прилича досущ на Акация - наляво ГО и Пщ, надясно Ят.

topalov:
Коловозното развитие на гара Добрич е много лесно за изпълнение. Видях го на гугъл земя. По-интересно ми стана какво правят тези чамуги 32 серия на гара Добрич, при липса на КМ??? Седмаците ли ги теглят...  :blink:

bdz43r:
На гараж са. Чакат си съдбата.

Tramway:

--- Цитат на: topalov link=topic=312.msg63379#msg63379 date=1310717948 ---Коловозното развитие на гара Добрич е много лесно за изпълнение. Видях го на гугъл земя. По-интересно ми стана какво правят тези чамуги 32 серия на гара Добрич, при липса на КМ??? Седмаците ли ги теглят...  :blink:

--- Край на цитат ---
Гарирани са в очакване на съдбата си - ремонт или брак. Само че снимката е стара - вече май ги няма там. Такива имаше няколко до миналата година и на Гв, сега там е пълно с пътнишки вагони. На много гари са използват закрити за движение коловози за гариране на спрян от експлоатация подвижен състав, за да не са плащат такси на НКЖИ.

Оооопс! Тошко вече отговори.

bdz43r:
И за закритите коловози се плаща, но много по-малко.
В Добрич обаче деповските коловози са на БДЖ и там нищо не се плаща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия