Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (138/637) > >>

evrokoma:
Тук чумагите отдавна ги махнаха но на тяхно място има 3 локомотива серия 07 които също очакват съдбата си.Доколкото подразбрах тук от железничари тези 3 машини са били определени за модернизация,впоследствие сделката се провалила и сега машините са зарязани на произвиола на съдбата и господата търсещи цветни метали :angry:

pach:

А американците имат цели фабрики за ремонт и рециклиране на стари дизелови локомотиви.
По един на седмица ремонтират (или нарязват) при капацитет само на една от тези фирми  - 250 броя годишно.
После що те били богати, пък ние - бедни.
Това е като лафа за триците и брашното....

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg63366#msg63366 date=1310678228 ---Хванах малко от документалният филм по БНТ сат- "Европолис - градът на делтата"
Искам да го гледам,има ли го някой?Или ,да го качи някъде,аз просто не знам как да го открия!

--- Край на цитат ---
Не е спешно,но побързайте!

topalov:

--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg63397#msg63397 date=1310742331 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=312.msg63366#msg63366 date=1310678228 ---Хванах малко от документалният филм по БНТ сат- "Европолис - градът на делтата"
Искам да го гледам,има ли го някой?Или ,да го качи някъде,аз просто не знам как да го открия!

--- Край на цитат ---
Не е спешно,но побързайте!

--- Край на цитат ---

Тонка, ние и да бързаме, то като го няма за свободно теглене... днешната младеж не рип-ва такива филми от телевизията. Просто не са интересни за тях!
Иначе тук можеш да научиш повече за филма: http://www.trivium-films.com/triviumfilms_cat.php?language=bg&cat_id=27

Следи програмата на "БНТ свят", със сигурност ще го повторят пак. Преди време гледах "Коридор 8" и ми беше интересен.
Поздрави!

topalov:
Търся снимки или описание на участъците в началото и в края на всяка гара, където от баластовата призма се преминава към засипката на гарата и обратно. Дано сте ме разбрали. Това търсене най-вече се отнася за машинистите.  :drinks:

Благодаря предварително!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия