Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
ogiegp:
Погледнах ги тези снимки,ама не е мн ясно дали е същия.Докарва го на визия иначе.
Колеги споделете нещо де :(Не е зора за парите толкова,колкото изобщо става ли за нещо този от "Механо.Нямам никакви впечатления от тях.
Достъп на деца са сега няма,но ако не става за нищо то и големи какво да го правят :mda: :mda: :mda:
pach:
Тук има хора които си карат вагоните (мисля че двама са с контейнеровози) от Механо...
Казват... :scratch_ones_head: , че не са ми в мащаба, та не съм ги заглеждал...че за парите си вагоните стават.
Не знам защо не се обадят тук...нали форума е за това.
ПП.Виж снимките от първите модулни срещи дето сме правили (в магазина на Кирил и Методий) още през 2008-2009година.
Там със сигурност ще видиш контейнеровозите.
Е за Интерфригото - май са по-нови вагони та сигурно са и по-добри...
В крайна сметка затваряш очи, купуваш и ти олеква!!!
После ще видиш ... стават или не, пък и може тук да пишеш (ако не ги продадеш де...)
;D ;D ;D
Vlado:
Чак сега видях въпроса, та рекох да споделя впечатления, тъй като имам цял контейнерен влак на Механо (четири съчленени вагона):
http://www.mehano.si/EN/article.php?id=94&mo=5
Не са лоши! Даже много добри! Докарват го на подробности. Добре се вписват в малко криви с изключение на единия, който има дефект, но не съм се главоблъскал да го открия.
Сигурно ще ги донеса на В. Търново, та ще могат да ги видят повече хора.
п.п. Интерфригото излезе в Конрад много преди контейнерните и даже беше по едно време на промоция при много изгодна цена, та сигурно доста хора са си го взели. Но кои - не знам!
ogiegp:
Благодаря много на Влади и Пламен,но се оказва верно че бая хора са го поръчали май!!!Не е достъпен за продажба/с две думи изчерпан/ вече.Току що се прибирам от Конрад,няма го вече :wild: :wild: :wild: :wild: :wild:
Я сега някой да каже вече,как става с поръчките от "Механо та да го търся директно от тях някак си?!?
pach:
Момчета туй нЯщо търкаля(ло) се по нашите БДЖ пътища????
:scratch_ones_head: :search:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия