Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
Ей , довечера докато не ги намериш , да не сядаш !!!
И аз искам копия от всичко - дали да не ги сканираме и пуснем тук за всеобща употреба ?
На мен ми се струват много актуални - за авторски хонорар ще претендираш ли?
май ще трябва да затворим някой пивоварен завод (или спиртоварен...)!!!
;D ;D ;D
Adrian:
/ не е ли по-добре да "отворим" ... ???
CaLLlo:
br118, гледам си одебелил четворката, наще хубавци въобще запазиха ли поне 1 (една) бройка от нея? Май не ... не знам това как се нарича ...
KRAKOMOBILA:
04 025 и 04 012 са в локомотивно депо София, в лошо състояние и двете. :(
CaLLlo:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=107.msg6710#msg6710 date=1212932916 ---
--- Цитат на: muncho link=topic=107.msg6292#msg6292 date=1212093537 ---http://www.bgphoto.net/ ... Намалих размера на файла до 50 к и пак error.
--- Край на цитат ---
Мунчо,
Не ползвай тоя сайт за нищо! Позволяват си да прекрояват снимките на размери каквито те са си решили - до тук добре, НО дори и да са подходящи по големина пак ги прекрояват за да намалят обема на файла, чрез намаляване качеството на jpg-файла - и до тук бива, НО от тия прекроявания окончателно картинката става с неприятен блър, т.е. става мътна, доста мътна. Като ги питах - Що така бе, Миме? - те ми отговориха, че били компютърджии и никой там не разбирал от нещата за които питам.
Убавци! (Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Във връзка с горното от раздел "Похвали се", кажете сайт, където да качвам снимките си и да давам линкове тук, вместо да товаря форума с тях!
Предпочитам:
1. Да не ги прекрояват никак, независимо от големината!
2. Да е удобно и лесно качването и даването на линк!
3. Линкът да не е 2 екрана и половина!
Мерси!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия