Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: Getinge link=topic=312.msg69624#msg69624 date=1325282108 ---Освен това, в нормални условия се използва "задния" за локомотива пантограф (спрямо посоката на движение). Там натискът на въздушната струя при висока скорост е по-малък.
--- Край на цитат ---
Това за въздушната струя е невярно. Пантографите са различни типове и въздушната струя влияе по различен начин върху тях (най-често влиянията на въздушната струя не пречат по никакъв начин на работата на пантографа). В обикновени условия се кара със задния пантограф с цел ако се получи повреда/счупване на пантографа да се запази предния пантограф и покривното оборудване - защото ако караш с предния пантограф след счупване на същия - ще последва поломване на изолатори и ГВП, а след това и на задния пантограф и локомотива става негоден за движение. При зимни условия на работа (лед по КМ), често може да се види работа с двата пантографа с цел по-добро токоснемане. При повече от един локомотив начело се кара с предния пантограф - с цел да се предпази задния локомотив/машинисти от удари, замърсявания и т.н.т.
Best Ripper:
:good: Таман мислех да питам същото... :drinks:
Освен това, вярно ли е, че конструкцията на пантографите позволяваха спокойното им използване до 500 км/ч скорост? Тоест, няма проблеми от триенето в КМ, устойчивост на въздушното течение и т.н.
KRAKOMOBILA:
Не съм запознат, но Французите доказват, че не пречи.
staff123:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=312.msg69645#msg69645 date=1325327021 ---Не съм запознат, но Французите доказват, че не пречи.
--- Край на цитат ---
При французите не беше ли по-различен? Имам предвид като материали/спалви. Той иначе си изглежда да е най-обикновен.
KRAKOMOBILA:
И тук не съм запознат. Вероятно е алуминиев.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия