Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
Жоро:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=312.msg71591#msg71591 date=1327326728 ---Сега ще вземете и за Й да се хванете, после за интервалите, запетаите ...
--- Край на цитат ---
Митак не, но все пак счита се по презумпция, че тук сме интелигентни хора, или нещо бъркам... А! :buba:
mitko0888:
--- Цитат на: Жоро link=topic=312.msg71593#msg71593 date=1327326999 ---
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=312.msg71591#msg71591 date=1327326728 ---Сега ще вземете и за Й да се хванете, после за интервалите, запетаите ...
--- Край на цитат ---
Митак не, но все пак счита се по презумпция, че тук сме интелигентни хора, или нещо бъркам... А! :buba:
--- Край на цитат ---
Мисля че и аз това имах в пред вид ...
ПС: Не виждам нищо лошо да се обръща внимание на често срещани грешки, без това да се приема като лична или друга обида към авторите. И аз не знам как се пише "в пред вид", колко думи са и т.н., но ако случайно някой ме поправи - грам няма да се разсърдя, даже мога и да науча нещо ново. Ако никой не ме поправи сигурното е само едно - че нищо ново няма да науча.
Vlado:
За сведение в интернет има прекрасен правописен речник, където всякакви "спорни" думи могат да бъдат проверени.
Адресът е: http://vanyog.com/grammar-bg/online/index.php
Но той, естествено, се отнася само до правопис, но не и пунктуация. Там единствено и само трябва да се чете и заучава.
п.п. И един съвет към искащите да пишат правилно - има една малка книжка с автор Иван Инев. Казва се "Правописни и пунктуационни норми". Препоръчвам я на всеки! Незаменима в случай на съмнение.
CaLLlo:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=312.msg71596#msg71596 date=1327327880 ---[... "в пред вид", колко думи са ...
--- Край на цитат ---
визнапредвид - ми една дума си е, колко да са
widowmaker:
Митак, при впредвид станаха 2 предлога - "в", "пред".
Идат нещо горница...
Само "предвид" е добре :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия