Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
mitko0888:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=312.msg71600#msg71600 date=1327329161 ---Само "предвид" е добре :)
--- Край на цитат ---
:good:
Жоро:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=312.msg71600#msg71600 date=1327329161 ---Митак, при впредвид станаха 2 предлога - "в", "пред".
Идат нещо горница...
Само "предвид" е добре :)
--- Край на цитат ---
Ей Дани, жив да си! Това "впредвид" винаги ме е качвало на крушата. "В предвид" ли е, "впредвид" ли е, "в пред вид" ли, ей приключение си е. Ма ти простичко го обясни - два предлога. Кой да се сети?!? Vielen Dank! - както казват нашите хора от пруския край... :yes:
BoRoco:
Някой знае ли нещо повече за фирмата JÄGERNDÖRF от Австрия. Чувал съм, че повечето неща са на базата на Роко и какво е качеството им.
Rizar:
Хора купих си автомати за стрелки на Piko обаче нещо ми пише, че ми трябва някакъв трансформатор... Някой да знае нещо по въпроса?
Adrian:
--- Цитат на: BoRoco link=topic=312.msg71631#msg71631 date=1327343470 ---Някой знае ли нещо повече за фирмата JÄGERNDÖRF от Австрия. Чувал съм, че повечето неща са на базата на Роко и какво е качеството им.
--- Край на цитат ---
не се ли води Jägerndorfer ? - мисля ,че Любо притежава техен лок , подобен на 'патицата'
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия