Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
Ами на някой истински компютърджия му е накипяло много (виж по въпроса и тук - http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,107.msg6736.html#msg6736)
Дано така да ги хакнат , че да ги заличат направо!
CaLLlo:
--- Цитат на: Maktub link=topic=312.msg6723#msg6723 date=1212967741 ---УЖАС! :o >:( И сега всички снимки тук във форума, които съм качил в бъгфото.нъц за "Моята колекция", за "Срещата" и т.н., ги няма! И сега, кво, ще качваме всички снимки другаде и ще променяме един по един постовете си като вмъкваме новите линкове? :-\ Баси...
--- Край на цитат ---
Спокойно, все някой ден ще тръгне! ;D Вероятно са в период на реконструкция,
но като гледам май са продали сайта. Но вижте какво пише най-отдолу на това:
www.bgphoto.net
На какво ви мирише !?!
pach:
Това англичаните май ще излезнат по-големи идиоти и от швабите .... >:(
Та да попитам знаещите - на кои мащаби те си означава "4mm" и съответно "7mm" защото попаднах на сайт със много забележителни идеи ама нещо много ми е литературен английският там... >:(
Предварително благодаря , ако някой ме светне по-главата!!! ::)
:-[
Сега пък и за "2mm" стана на въпрос :o (която май е 1/152 мащаб - нещо като английски "N")
Помоооощщщ!!! ;D
-------------------
Мдааа , намерих им най-после станадарта поне за "2mm" - наистина е 1/152 или моделно междурелсие 9,42 мм!!! Интересното е ,че дори видях самоделен локомотив - дизелов промишлен двуосен с обща дължина 3,5 см!!!
Те това му викам аз - моделист!!! ;D
Но за другите два размера - "4mm" и съответно "7mm" все още търся помощ...
pach:
Нещо тук много тихо , та чак се съмнявам ,че някой ще ми отговори ...
Ама аз да питам все пак .
Нашата електромотриса серия 32 знам че е производство на Рижките заводи , но там е настанала такава каша след отделянето на Латвия от СССР , че не е за описание ...новият завод на руснаците направен по спешност през 90-те години , за производство на същите мотриси ,но на руска територия е успял да "открадне" от Рига , чрез неустоими предложения към 90 % от персонала , включително и латиши , който са се изселили в "чужда" държава барабар със семействата си ...Въобще по историята на тия три (има и още един - трети завод) електромотрисни производителя там си е голяма драма, но за жалост никъде не се споменава , то графа такава нямат - какво , къде и кога са изнасяли за соц.лагера и по специално за България.
Въпросът ми е - кой модел електромотриса от всичките модификации на Рижкият завод ,всъщност е нашата серия 32 , и дали някъде може да се намерят хубави чертежи на нашата мотриса?
KRAKOMOBILA:
ЭР25, иначе чертежи имам на хартия тези дни ще се опитам да видя с фотоапарата какво ще направя. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия