Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (182/637) > >>

Boris 2-12-4:
Зазе!

В нищо не си виновен! :drinks:
Не се самообвинявай :give_heart:

Силно се надявам, да се дискутират тези теми, независимо от кого.
Въпросът КАК - седи като Дамоклев меч над главите ни :diablo: :diablo: :diablo:

За сега нямам отговор...

В момента проверявам във военновременните запаси, за още ТЪРПЕНИЕ.

Намерих , но ........в нано количества...

АКО НЕ СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛ ЯСНО - ИСКАМ ДА КАЖА , ЧЕ НИ ЛИПСВАТ ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ ЗА ВОДЕНЕ НА СПОР...

И това убива в зародиш много неща - и за абсолютно начинаещите и за средно напредналите и за майсторите и за докоснатите

от Божията ръка...

А какво общо има с темата?!?

ОЧЕВАДНО - да питам по-опитни и знаещи...

Даа това си е за отделна тема...

misan:
Много благодаря за информацията. На мен най много ми хареса трета епоха. Хем е малко по близо до времето,което познавам ,хем все още има голямо многообразие от подвижен състав.

CaLLlo:

Е, комините ще са ти малко сплескани, но ти май и такива ги харесваш, стига да дават някакви икономии, правилото е просто - "красиво е онова, което е целесъобразно"  :yes:   :good:

Между другото, с Жоро скоро си говорихме и той спомена, че звукът на сплескания комин бил съвсем различен и никак не му харесвал ...
 :drinks:

fpk1999:
Пак въпрос от мен:
Току що разглеждах снимки на локове серия 55 и попаднах на една интересна снимка на гара Гюешево.Снимката беше на локомотив 55 056 с ПВ от Кюстендил,а датата беше 21.07.2011г.На съседния коловоз имаше доста дълга композиция от червено бели пътнически вагони,а някои вагони бяха спални :blink: :blink: :blink:.Какъв е този цирк?!
Да не би "Оптима експрес" вече да минава от там :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :diablo:

misan:
 Действително звука на Гизъла е малко по различен,по приглушен е.

Колкото за правилото,и за мен нещата не са толкова прости. Аз много обичам американския стил в локомотивостроенето.Просто ми харесва,без изобщо да се замислям дали всичко е максимално целесъобразно или не. Колко по щастливи щяхме да сме,ако разума можеше да контролира чувствата,независимо дали се отнася за жена или за локомотив.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия