Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (188/637) > >>

fpk1999:
През коя година участъкът Илиянци-Карлово се е "сдобил" с руска блочна МРЦ?

Adrian:
www.locforum.com

bdz43r:
Не е руска блочна, а руска за малки гари.
Руска блочна имат само много големи гари: София, София-север, Захарна фабрика, Подуяне, Подуяне разпределителна, Пловдив, Пловдив разпределителна, Карнобат, Димитровград, Карлово, Разделна, Повеляново и Горна оряховица разпределителна.

Boris 2-12-4:
Привет Момичета, Момчета и всички останали!

Имам въпрос - желая, най -сетне да си закупя, доста скъпата централа на ESU Ecos 50 200.
Върви между 520 до към 620 Евро.Знаете, че е мултипротоколна и с бесплатено осъвременяване, ъпдейт на новобългарски.
Единственото ѝ слабо място е, че не може да кара аналогово, инак на w.w.w.esu.eu може да се види всичко за нея.

Въпросът ми е : ОТКЪДЕ ДА ГО КУПЯ -
1-ви. Вариант от немски търговец, който продава различни жп неща, и е само търговец
или
2-ри. От специализиран сервиз, където се извършва ремонт, монтаж и демонтаж, на декодери и подобни.

В първия случай мога да си спестя от 20 до 100 евро и пак си имам гаранция, във втория ще дам 599 евро -без таксите, но мога да разчитам на различни други неща - като качествено обслужване  при някакъв фал и т.н.

Ще се радвам, да получа ВСЯКАКЪВ СЪВЕТ, като естествено няма да проявявам българската хубава черта - да обвиня някого, че ме е набутал.
Все пак решенията си ги вземам аз. :wild: :wild: :wild:

D2:
Преди време Мишо Табаков продаваше такава или подобна,ако искаш звънни му.Ето и телефона му за да не ровиш из указателя:0888 437888.Много поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия