Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (20/637) > >>

pach:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=312.msg7488#msg7488 date=1214477737 ---Е ти очакваш да я намериш при секцийте на РЖД ли ?  :o

--- Край на цитат ---

Ами разбира се - да не е правена на луната я!!! ;)
Инак горните две снимки ги имам - чертежите не можеш ли да ги сканираш? Или в събота ги донеси , ако може , аз има къде да ги сканирам .
Връщам ти ги разбира се читави  ;D

KRAKOMOBILA:
Мога да ги снимам за сканиране не е много сигурно. А иначе това, че са правени в СССР, не означава, че там ги карат, или са имали такива.

pach:
Не бееее , не мога да намеря нищо за тях , сякаш не са правени там , но пък имам вече линк с нашта серия 32 от техен форум(!!!) за симулаторите в 3D  (как се казваха там...) не знам ние тук имаме ли си я ?
http://www.trainsim.ru/download/110/

KRAKOMOBILA:
Microsoft Train Simulator, ходовата част на прикачните вагони няма нищо общо с наща.

Maktub:
Я да попитам някой знае ли дали Scania или SAAB произвеждат подвижен състав (или евентуално техни фирмени поделения) и дали изобщо скандивнавците имат производители на локомотиви и/или вагони? Имам предвид реален подвижен състав, а не модели...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия