Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (200/637) > >>

Mixy:
И пак за светофорите:

Става въпрос за този, разположен на Г-образния стълб, между влака и сградата в ляво на Волуяк. Защо се използват такива стълбове? Предполагам, че е заради липсата на достатъчно място (габарит) за мачтов светофор, но нека някой по-запознат да разясни, дали предположението ми е правилно. Няма ли да е далеч по-лесно (и евтино) да се сложи приземен светофор вместо цялата тая грамадна железорешетъчна конструкция?

bdz43r:
Правилно ти е предположението.
Изходните светофори от главни коловози, както и предупредителните и входните светофори не могат да са призмни. Не, че няма и изключения, но са единични.

fpk1999:
Здравейте! :hi:Имам питане относно една странна номерация на влаковете от 1972 година,която освен цифри съдържа и букви.Примерно:
БВ 28А  БВ 12Б  ПВ 23А
Какво означават буквите,кога е била тази номерация? :blink:

Предварително благодаря :victory:

Rizar:
Здравейте! Днес се отбих до един магазин да видя корка и там ме питаха за какво ти е точно и ми предложиха някаква подложка за ламинат дебела 0,5 мм каза, че това е по- здраво от стиропора, но си е като стиропор и като гледам ще се обработи по- лесно от корка... кое ще е по- добре да си купя корк или тази подложка за ламинат? И дебелината на подложката за релста 0,5 мм ли по- дебела, по тънка?  :)

Mixy:
Подложката за ламинат едва ли ще ти свърши добра работа, тъй като е мека, за да обира неравностите в пода.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия