ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Saruman
Saruman:
Здравейте, казвам се Николай Колев от Габрово. В момента уча в Техническият Университет в града, специалност Електроенергетика и Електрообзавеждане. Завършил съм като Ел. монтьор в Габрово. От 3 години съм действащ спотър. До сега съм нямал и намерения да се занимавам с модели и макети, но много хора са ме питали, като снимам влакове дали не се занимавам и с модели. На интервю за местна медия също ми зададоха този въпрос и тогава се замислих, защо да не посетя някой и друг сайт и да видя за какво става на въпрос. За съществуването на този сайт знам от доста време, но така един ден реших да вляза и да поразгледам и понауча и нещо за това интересно хоби. След време се и регистрирах и реших и аз да си правя макет, но не бързам понеже първо трябва да попрочета, а и финансово не съм много добре и по нататък малко по малко да си направя. Понеже живея в панелка и не раполагам с много място, това някои го знаят и от собствен опит, реших да направя малък макет. Мястото с което разполагам е с оскъдни размери и реших, че мащаб ТТ е идеален за целта. Доста разглеждах снимки на макети и модели и така или иначе ми беше харесал мащаба се спрях на него. За сега няма какво да добавя повече това е всичко от мене. Радвам се, че съм сред вас и се надявам, че тука да няма интриги и простотии както в другите жп форуми.
toniemi:
:good: :good: :good:
Страхотно!Добре дошъл.По-добре опитай в N ,по-голям избор,на по-малко място,повече неща.
Аз имам макет в Z с размер 343/140/50см.Виж колко неща съм събрал.
http://toniemi2.snimka.bg/hobby/maket-quot-z-quot.464014
Saruman:
Гледах, направил съм и тема за мой си макет и там ме мъчат да ме откажат от ТТ, но няма да успеят. ;) Забравих за спомена, че съм зодия овца, тоест голям инат. Иначе страхотни са и макетите в Z, както и твоя, но на мене повече ми харесва ТТ-то. Чета и че групата на ТТ-таджиите е малка, таман ще се увеличи с още един човек.
TheJackal:
Добре дошъл в отбора! ТТ четници, множим се! :drinks:
toniemi:
--- Цитат на: Saruman link=topic=2682.msg46080#msg46080 date=1284651698 ---Гледах, направил съм и тема за мой си макет и там ме мъчат да ме откажат от ТТ, но няма да успеят. ;) Забравих за спомена, че съм зодия овца, тоест голям инат. Иначе страхотни са и макетите в Z, както и твоя, но на мене повече ми харесва ТТ-то. Чета и че групата на ТТ-таджиите е малка, таман ще се увеличи с още един човек.
--- Край на цитат ---
Съвсем не си ме разбрал!Идеята ми е ,докато още не си събрал влаковете,да огледаш и прецениш,за да не съжаляваш после.Сам спомена че нямаш място :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия