Имам едно въпросче към по разбиращите от компютри, ако имам процесор с вградена видео карта задължително ли тя ще работи или може да си работи истинската видео карта а вградената не (понеже вградената е пълен боклук а пък иначе процесора си е хубав)
Процесор с вградена видеокарта?! Това ще да е някаква нова авангардна технология, изоставам явно ....

Вградената също е истинска, само паметта и не, защото ползва от рамта ти.

Иначе наистина като я боднеш на експресната шина и и боднеш кейбъла всичко ще е ок. Е, може някое драйверче ако си правил сложната гимнастика да пускаш такъв компютър на ХР. То пък за новите видеокарти може вече и да не пишат такива драйвери. Скоро ще се прощаваме и с тази операционна система ми се струва.

Иначе седмицата сама си оправя всичко и досега няма драйвери, освен някои принтерски, дето да ми е искала.
а и също да попитам защо никъде не се намира охладител за процесор Интел Core i5 2310 чиито сокет е s1155 ,все охладители със сокет 1156 а горепосочения процесор се нуждае от охладител
след 5 мин
намерих
Мите, има го и то бокс, ще рече пълен комплект. Ако си го взел само процесора и то нов - набутал си се, боксовете са винаги по - евтинки. Е, ако си го взел втора употреба си е друга бира, макар да не ми е ясно как ще ти продаде някой само процесора, а ще си остави охладителя, та за какъв му е ?!