Здравеите.Този форум наистина е едно прекрасно място за почивка и образоване.А за хората които членуват тук --моите уважения!Аз от 6 години членувам и във форума на БМВ (заради личният ми автомобил) и виждам голяма разлика в отношението и , в посрещането на новите съфорумци тук и в другият форум. От 2 месеца съм в този форум и използвам всяка една минута да чета новите мнения.Обаче ми се струва че в последните 1-2 седмици нещо все по малко се появяват нови мнения и снимки и се налага да препрочитам старите. В отдел продава също има застой....
Атмосферата щеше да се запази така добра, ако не се бяха амбицирали разни нездрави елементи, които цапат навсякъде и така отказаха най-големите специалисти тук въобще да пишат. Това бе една от поставените им цели ...и почти успяха да я постигнат. Само едно не съобразиха - че ще отблъснат хората единствено от себе си но не и от форума и конкуренцията!
Времето винаги показва кои са стойностните неща - само малко търпение от истинските и запалени хобисти...
... От близо месец в офиса имам нов колега и от дума на дума се установи че и той много харесва хобито ни.Има стартов сет закупен от Русия ( електровоз с няколко вагона).Доста е впечатлен от форума и сигурен съм че скоро ще се регистрира тук.Много беше изненадан че в България има такова сдружение и се радва също като мен че случайността му помогна да го открие!!!!
Радвам се, че още хора се интересуват от това хоби. Нещо повече - станахме "толкова много", че има на лице две сдружения - едно в частна полза и едно в обществена такава.
И това ако не е въпрос на избор...
Само дето на разбрах - какво общо има това с "Критики, препоръки и домашна гроздова под масата
" но важното е, че вече резултата от някой действия се забелязва доро и от по-малко запознатите с този форум.
Поздравления за което!