ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Предложение за раздел Купува/Продава

<< < (2/3) > >>

vania85:
"Незнанието не извинява" - КОГО???

Vlado:
Тези, които не са чели правилата. Тях!
Смятам все пак, че има върху какво да помислим относно недопускане на такива недоразумения в бъдеще.
п.п. Аз продължавам да разсъждавам по темата... Ще прецезираме правилата, които очевидно са недостатъчни и позволяват различно тълкуване, така че да няма неясноти, а от там и поводи за недоволство.
Учим се в движение и не сме застраховани от грешки. Надявам се всички разбират това! Но пък и обръщаме внимание на всяка слабост и се стремим постоянно да изглаждаме нещата.

vania85:
Правилата наистина са точни и ясни! Недоразомението което се получи не е фатално! Грешката беше незначителна но наистина обърка нещата. Никой не е безгрешен, така че да забравиме случая, но до помним, че правилата тпябва да се спазват!!!

Vlado:
Да, абсолютно съм съгласен! И лично аз си взех поука и ще помисля за промяна. Все пак сега ставаше въпрос за 40 лв., но утре ще се продаде нещо за 10 040 и тогава интересът ще е къде къде по-различен.

XRISTO:
E-e-e-e,веднъж объркването да е в моя полза!...обикновено е обратното.... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия