Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Нова катастрофа в БДЖ...

<< < (2/7) > >>

Vlado:
Извършва се разследване в момента, тъй че кой ще поеме отговорност, ще се разбере по-късно. Доколкото разбрах от Върховна касационна прокуратура са поели случая, тъй че като такъв с обществена значимост, резултатите от разследването на инцидента ще се оповестят скоро. Все пак няма жертви, тъй че най-много да се носи дисциплинарна отговорност придружена с имуществени санкции. Нещо такова!  :blind:

evrokoma:
тони почвай да създаваш товарни мотриси явно са хит в железниците щом и бтв ги споменават :lol: хайде някой да ми изпрати снимка на товарна мотриса че ми е любопитно да я видя а и жена ми иска да и се наслади даже имам официално разрешение ако се произвежда в НО да си я купя :lol:

toniemi:

--- Цитат на: evrokoma link=topic=2711.msg46709#msg46709 date=1286211307 ---тони почвай да създаваш товарни мотриси явно са хит в железниците щом и бтв ги споменават :lol: хайде някой да ми изпрати снимка на товарна мотриса че ми е любопитно да я видя а и жена ми иска да и се наслади даже имам официално разрешение ако се произвежда в НО да си я купя :lol:

--- Край на цитат ---
Всичко това
http://railwaymodeling.com/gallery/index-6.html

bdz43r:
Това са моторни дрезини и моторни вагонетки.

toniemi:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=2711.msg46711#msg46711 date=1286212354 ---Това са моторни дрезини и моторни вагонетки.

--- Край на цитат ---
За тези от БТВ,това са ТОВАРНИ МОТРИСИ :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия