Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
SCARM - софтуер за опростено планиране на моделно ЖП трасе
Der Hetzer:
Това е програмата!!!
Нямам думи да изкажа възхищенията си, преди на няколко пъти пробвах всеизвестните Уинрейл и Уинтрак, но много бързо ме хващаше бесовицата и биваха безцеремонно деинсталирани... а с тази за половин ден човъркане схванах всички тайни и даже успях да си начертая това, което искам и което ме интересуваше. Сега няма да има преразход и недостиг, всичко е пресметнато, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!
lubo_gumata:
Програмата е супер! :good: :yahoo:
n_sirakov:
:clapping: :clapping: :clapping:
:hi:
Mixy:
Радвам се, че SCARM ви допада и най-вече, че ви върши работа. :)
Това ми беше и основната идея - проста и удобна програма с чиято помощ всеки без особени усилия да може да си проектира трасе или макет и да остане съсредоточен върху хобито, а не да дълбае и да се чуди кое как се прави. Преди да се захвана с това, пробвах няколко други програми и накрая установих, че съм изгубил много повече време в тяхното разучаване, отколкото в самото проектиране. Затова реших да се пробвам със собствена програма и то май взе, че се получи. :haha:
Междувременно почти съм завършил функцията за печат и скоро ще пусна следващата версия ;)
gts.best:
:hi: :hi: :hi: :hi:
:hi: :hi: :hi:
:hi: :hi:
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия