Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

SCARM - софтуер за опростено планиране на моделно ЖП трасе

<< < (12/37) > >>

Mixy:
Аз пък относително отскоро използвам натискането на колелцето за плавно скролиране в браузъра. Като го натисна и мръдна с няколко пиксела надолу и страницата почва да се движи нагоре като аутокю-то в телевизията  :haha:  :haha:  :haha:  Удобно е при четене на дълъг текст.

Това вече взе да става ОФФтопик, но всякакви други коментари по интерфейса и ползваемостта на SCARM са добре дошли :)

fpk1999:
Добър вечер  :boredom: :lazy: :lazy:

Mixy моля те пусни на ПИКОТО мащаб N защото ще правя и макет в N.

Лека нощ :lazy: :lazy: :lazy:

:lol:

Mixy:
За съжаление, нямам информация за геометрията на тази система. Ако ти или някой друг има сканиран каталог или нещо друго с размерите на релсите Piko N, нека да ми го прати и ще направя библиотека в рамките няколко дена.

mitko359:
не ти трябва ПИКО Филипе!! За N само флайшман. Този размер е страхотен ако имаш малко място и има много влакове които ги има и в НО но едва ли скоро ще има нещо БДЖ в N. Флайшманските релси според мен за N са много добри.

fpk1999:

--- Цитат на: mitko359 link=topic=2720.msg59881#msg59881 date=1305750551 ---не ти трябва ПИКО Филипе!! За N само флайшман. Този размер е страхотен ако имаш малко място и има много влакове които ги има и в НО но едва ли скоро ще има нещо БДЖ в N. Флайшманските релси според мен за N са много добри.

--- Край на цитат ---

Знам че няма почти нищо на БДЖ в този мащаб.Аз обаче не искам БДЖ във втория ми макет.Просто две композиции без значение за администрацията например товарна и пътническа защото този втори макет ще го направя малък за да мога като ходя някъде за по-дълго време например една седмица да си го нося да не скучая.В книгата на Юри Ботев има идеи за макет в N в куфар.Иначе по-големия ми макет ще е в НО. :yes: :yes: :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия