Други организации и клубове > Приятели | Friends

The Elmhurst Model Railroad Club (Чикаго)

<< < (4/9) > >>

n_sirakov:
Всичко е много готино, ама ти показал ли си им нещо от европейските модели и ако да, те как реагираха, питам защото на мен ми харесват техните модели интересно ми е те какво мислят за нашите?

760mm:
Не, не съм им показвал - чакам да дойде 46-цата и ще я карам направо на техния лейаут като стана член другата седмица също така и ще е интересно, обикаляйки по целия макет всички ще си дадат неволно мнението.

Ето една снимка от окабеляването им

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs658.snc3/32522_398256044535_187865844535_3947936_6018791_n.jpg

А за музиката, това са някой от най-любимите ми неща в този стил за всички времена; за съжаление любимите неща не са много; но имам доста хубави неща в чилаут насока. Все пак, да не разводняваме темата  :dirol:

760mm:
От днес съм официален член на Elmhurst Model Railroad Club! Получих писмо, напечатани приятно инструкции за поведение в клуба и един от старшите членове ми отдели цяла вечер, за да караме един дизел из макета и да ми обясни как се превключват секциите и страничните индустриални и други клонове. Вече мога да ходя когато пожелая и да карам на воля ;) Имат и клубни локомотиви като за мен, който още си нямам, както и много клубни вагони. Ще качвам филмчета от операциите :) Следващото ще показва самото каране заедно с превключването на секциите, за да добиете представа за цялостния макет.

Щастлив съм ;) А като си дойда - и в нашия си клуб!

Искате ли да ви покажа сканирано упътването за нови членове?

pach:
Ама честитоооооо!!! :drinks:
Подавай всякаква информация от новия ти клуб. Ще е интересно да споделяш всаякакъв опит (като тези инструкции за поведение - много точно биха паснали и при нас май... :sarcastic:) и всичко което ти направи впечатление. Още повече че са стар клуб, друг континент и т.н. тоест винаги има какво да научим. Бъди нешто като наш кореспондент там. :victory:
Още един път - поздравления и се наслаждавай на хобито!
 ;D ;D ;D

EMPEROR:
Честито Теснолинейния  :good: Да се надяваме, че скоро ще се увеличи българското присъствие в клуба  ;D :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия