Други организации и клубове > Приятели | Friends
The Elmhurst Model Railroad Club (Чикаго)
bdz43r:
При локомотивите това е неприложимо. Спирачното действие на ДВГ не може да удържи маса, 20-30 пъти по-голяма от тази на локомотива.
Дизел-електрическите локомотиви могат да имат само електродинамична реостатна спирачка, при тях и да притваряш изпускателния колектор, най-много да го загасиш.
760mm:
Представям чудесният модел на Anubis от нашият форум; който той бе много любезен да ми позволи да стопанисвам за известно време поради обективни причини и да заснема на територията на Elmhurst Model Railroad макета. Коментарите бяха най-различни, двама ми казаха откровено, че това е МНОГО ГРОЗНО; докато американския "Хиавата" или както и да се казва; който е бил също така парен локомотив, вървял по същото време между Чикаго и Уисконсин и достигал приблизително същата скорост; бил много красив. Други го оприличиха на рейс; но имаше и доста, които се изкефиха; а като цяло всички, дори тези, които "не го харесват" постоянно го зяпат втренчено, като преминава около мястото, където са. Вижте и вие:
http://www.flickr.com/photos/54572144@N07/sets/72157625170319291/
pach:
Хахахаха!!! :lol: :lol: :lol:
Прави са си американците, щото може би и аз не го харесвам такъв лок.
Но пък е екзотика не само там , но бих казал и тук!!!
И все пак е интересен - вярно е!!! :hi:
Но обмисляй как да пуснеш (било то парно или дизелово) нещо наистина типично европейско,
че така може да останат с грешно впечатление "новите братя"!!! :haha: :haha: :haha:
Поздрави! :hi:
760mm:
Ами трябва сега да си платя озвучената 46-ца и я чакам да пусна пътнически превози от София до Русе (избрал съм си коя гара на макета какво е) :)
760mm:
Ей ся да ви разтърся ;)
Клипче на което карам влак от стоманолеарната на клуба; съставен от маневрен дизел (на който е камерата, гледаща назад), следван от шест десет-осни вагона - месингови модели и опашка от още 15-тина товарни за дължина. С приятна музичка :)
Приятно возене:
http://www.youtube.com/watch?v=jGADbKg__PY
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия