Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да съберем средства за едно добро дело!
760mm:
Реакцията му не е толкова важна; (за нас); важното е да се радва и да се чувства подкрепен в това, което прави, защото наистина е страхотно и качествено!
А за поста му - да, видях го тези дни, но също не знаех какво да кажа, не съм и сигурен, че точно това има предвид; а и може да е моментно решение от обида към тяхното правителство. Но така и така :hi: наистина!
Би било невероятно - и в този ред на мисли - дал Бог да НЕ се случи скоро!!!
mgirginov:
..."Когато умра, а хората умират ежедневно без да оставят след себе си нещо ,което са създали, аз ще разделя на части депо PanArin и макета си и ще ги даря на млади хора, които ме подкрепят в този сайт - това е клуб Prognosis в съседна България, където моята работа се оценява и ще бъде показвана на деца, желаещи да научат нещо добро"...
Позволих си да редактирам текста за да звучи на български.
Жоро:
Благодаря за превода!
За съжаление, правилно съм го разбрал.Много песимистично изказване. То само ни напомня, че сме за много кратко в този свят и форма. И е най-добре да се радваме и на малките моменти и успехи. :buba:
760mm:
Което пък е оптимистичната страна... че ни има и ни дава оправдание, също така, да пазаруваме влакчета (докато ни има) :)
optron:
Браво! Пича е много радостен от вашия жест - http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1087.msg49453.html#msg49453
Поздравления! Малките неща правят хората щастливи!
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия