ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на ЖП моделистите в България - Мнения и впечатления
misho_tabakoff:
--- Цитат на: ivo link=topic=2752.msg47644#msg47644 date=1288012481 ---Кога ще покажете снимки от купона? :) Който аз най-безсрамно изпуснах .... :fie:
--- Край на цитат ---
:nono: :nono: :angry: :angry: :angry: :diablo: ВИНОВЕН!!!!!!
EMPEROR:
Кой бил - пил, кой не бил - плакал :lol:
Относно организацията да вметна, че и аз съм много доволен. Много приятно беше и мястото и хората и като цяло направихме първата копка на новия национален частен превозвач - "Обединени хобисти" :good:
lubomir:
--- Цитат на: ivo link=topic=2752.msg47644#msg47644 date=1288012481 ---Кога ще покажете снимки от купона? :) Който аз най-безсрамно изпуснах .... :fie:
--- Край на цитат ---
Верно изпусна, да ти е за урок другия път! ;D То не беше купон, ами направо шоу! Песни и таци на народите, бисове, лакърдии и моабети. И най-важното всички си говорехме сякаш се знаем от време оно! Самия факт, че изпразнихме кухнята и накрая нямаше вече какво да поръчваме за мезета, мисля че говори достатъчно. ;D
misho_tabakoff:
Мен само ме е яд, че изпуснахме Звук и Светлина на Царевец .... я шоуто си заслужава, вЕрвайте ми.
lubomir:
Е някои го изпуснахте, ама други не го изпуснахме! Наистина си заслужаваше! Благодарение на Владо, пристигнахме на светлинното шоу 5-10 сек преди да почне. Просто прекъснахме едното шоу и отидохме на другото, после пак на основното и така, от шоу на шоу та накрая почти закрихме заведението, изядохме и изпихме ресторанта им ;D!
Вечерта беше пълна от всякъде! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия