Аз също съм запален фен на SBB и BLS и имам доста разнообразна колекция на техния състав. Искам да пусна и аз едно кратко описание на влаковете там като за начало и мисля, че и други ще се включат, за мен лично това са най-интересните железници.
Швейцария се намира в сърцето на Западна Европа. Там може да видите влакове с вагони от много страни, тъй като те извършват превоз на товари и пътници до дестинации в целия Швейцария и извън нея.
Има разлика между влаковете в Швейцария и Европа като цяло . Ще забележите, че влаковете там са по къси. В планината наклона е по голям, което допълнително ограничава броя на вагони още повече.
В Швейцария са много разпространени влаковете с товарни автомобили и ремаркета на специалните плоски вагони с пътнически вагон зад локомотива. Там използването на камиони по аутобана е ограничен (не е позволено на камиони да пътуват през нощта и в почивните дни). Камионите са натоварени на тези влакове от различни градове из цяла Европа. Шофьорите се возят в пътнически вагон, който е и със спални купета.
В Швейцария хората са свикнали да пътуват с влак. Вие ще попаднете на голямо разнообразие от пътнически влакове и те могат да се видят по всяко време на деня и нощта.
Локалните швейцарски влакове около Цюрих са с модерните двуетажни вагони. Останалите локални влакове в другите градове обикновенно използват едноетажни вагони. Повечето от тях имат и вагон Бистро, където можете дори да купите продукти като мляко и хляб на път за вкъщи, спестявайки ви посещението в магазин за хранителни стоки.
Днес почти всички локални и международни швейцарски влакове са с локомотив в единия край и вагон пилот от друга страна. Когато е необходимо да се увеличат местата, допълнително се закачат вагони с още един вагон пилот в единия край на влака.
Също така можете да видите вагони за децата във влаковете на Швейцария. Те са KinderCoach и Familie и тези имена са изписани на техните страни.
Швейцарските железници имат и Панорама вагони с големи прозорци, които допълнително увеличават видимостта и пътниците могат да се насладят на прекрасния швейцарски пейзаж.
Почти всички швейцарски влакове са електрически задвижвани. По-старите швейцарски вагони са зелени и ресторант вагоните са в червено. Съвременните пътнически вагони вече са в най различни цветове като могат да се видят и вагони и в цветовете на дъгата. Ресторант вагоните са с пантографи върху тях. Пантографите се използват само, когато вагона не е свързан с локомотива. Ако ресторант вагона е прикачен към влака, той получава енергия от локомотива.
Швейцария е известна със своите планини и планински проходи. Преди появата на аутобаните преходите с коли са взимали доста време и поради тази причина желзниците са били широко използвани за тяхното превозване, още повече, че използването на тунелите съкращава доста прехода. Използват се специални влакове при които има два вагона в двата края за натоварване и разтоварване на колите и по желание можеш или да седиш в колата си или във вагона пилот. Тези влакове все още се движат през тунела Simplon,но са спряни през тунелите Gotthard и Lötschberg.
Както вече знаете SBB изгражда тунела Gotthard. Той ще бъде 57 километра дълъг. Когато бъде завършен пътническите влакове ще се движат с 230 км / ч и товарни влакове 160 км / ч. В момента влаковете се движат по наклон от 2,6% с максимална скорост 80 км / ч. Времето за пътуване между Цюрих и Лугано е 2 часа 56 минути. Новият тунел ще намали времето между Цюрих и Лугано до 1 час 40 минути.